Second Hand opinion..


Så er der taget hul på den opgave der hedder at definere hvad vi kan, hvad der adskiller os fra konkurrenterne og hvilke kundebehov vi dækker. Meget lang liste er det blevet til, og en ting der ihvertfald ikke fejler noget er selvtilliden. Vi har fået defineret vores kerne-kompetence, som jo er åbenlys for de som kender os og arbejder nu med hvilket fokus vi skal have.
Dagen startede med et møde i et kontorfællesskab på Vestergade, helt klart en mulighed for os når dette lejemål udløber og vi ikke længere kan nasse os til husly. Priserne var faktisk ok fornuftige, men taget i betragtning af at der ikke rigtig er penge på vej ind i vores selskab endnu så må sådanne beslutninger nok vente. Men skønt sted. Skal dog kigge på lidt flere muligheder. Efter location scouting indledte vi en intensiv morgen session og fik griflet en masse ned, derefter var det tid til at komme lidt ud, dvs. ned om hjørnet til Ricco's kaffebar hvor jeg fik dagens kaffe. (still going strong med at vænne mig til kaffe...).
Videre til frokost, som helt ekstraordinært i denne første uge, indtages ude af huset - hvor der blev griflet videre på blokken. På vej retur søgte vi lidt ekstern inspiration i en Second Hand Butik og endte med at få en second hand opinion fra en gut der arbejdede i butikken. Han var grafisk designer og ville gerne give et besyv med på udvikling af identitet og logo, han ville sende os en portfolio, men da snakken faldt på hvad vi lavede bestod opgaven jo i kort at forklare alle vores talenter...hvilket så blev en lidt mudret snak, men meget spændende at få hans umiddelbare reaktioner. Eventbranchens udfordring generelt er jo bare at den er for bred, alle kan alt og alle laver alt. Men vi fik lidt stof til eftertanke, og fik faktisk bekræftet at det er meget sundt at snakke med fremmede (mænd). Så dagens learning må være at det er meget sundt at få nye øjne og friske ører på ens tanker.
Ellers har dagen budt på et par spændende opringninger og flere møder i bogen- i vores nye mødelokale 'Ricco's kaffebar'.

Skilt på tattoo biks - så kan jeg jo altid sætte min partner derned hvis der bliver problemer

0 kommentarer: